New York Giants har fået en overraskende god start på sæsonen under Brian Daboll, nu forsøger de at opruste defensivt.

Safety Landon Collins vender tilbage til holdet, hvor NFL-karrieren startede. Veteranen skifter nemlig tilbage til New York Giants, hvor han tørnede ud fra 2015 til 2018. Der er dog ikke tale om nogen glamurøs hjemkomst, idet Collins ifølge ESPNs Josina Anderson blot har fået plads på holdets practice squad.

Det betyder, at han kommer til at træne med New Yorkerne, men skal aktiveres af holdet, hvis han skal deltage i kampe. Forsvarsspilleren er på vej til London for at støde til holdet, som søndag spiller mod Green Bay Packers på Tottenham Stadium.

Giants valgte Collins med det første valg i draftens anden runde i 2015. Den nu 28-årige spiller fik en fornem start for de blå giganter. Det blev til tre ture i Pro Bowl for den alsdige safety fra 2016 til 2018. Bedst var sæsonen i 2016, hvor det også blev til en plads på det prestigefyldte First Team All-Pro.

Efter 2018-sæsonen skiftede Collings til hovedsstadsklubben Washington Commanders, dengang Redskins, på en rekordstor aftale. Han levede dog aldrig op til den seks år lange, 84 millioner dollar dyre kontrakt og blev fyret efter 2021-sæsonen.