New York Giants har fået en overraskende god start på sæsonen, men det har ikke været på grund af deres dyre wide receiver.

Kenny Golladay er alt andet end tilfreds med sin rolle i New York Giants. Trods holdets gode start, er det ikke blevet til meget spilletid eller mange muligheder for den velbetalte receiver, og det har givet sure miner.

Da en lokal journalist spørger angrebsspillere, hvorvidt han har affundet sig med sin rolle svarer han, at det er han nødt til, men han er bestemt ikke enig med beslutning. Ved et opfølgende spørgsmål svarer han, at han bør spille uagtet om han har arbejdet hårdt på træningsbanen, han er forvirret over beslutning og irriteret, da han kom til New York “for at spille football”.

Den store NBC-station, SNY, der dækker sport New York skriver også, at Golladay i samme forbindelse har udtalt, at han ikke er her for at være venner med trænerstaben. Receiveren spillede blot to snaps i Giants’ anden sejr ud af to mulige, og det er ikke meget for en spiller, der bliver betalt mere end 17 millioner dollars i år.

Giants hentede den nu 28-årige receiver inden 2021-sæsonen efter han havde imponeret med godt spil for Detroit Lions. Skader og svingende præstationer betød dog, at det aldrig blev helt godt. Golladay greb i 14 kampe kun 37 bolde for 521 yards og har endnu ikke scoret for Giants. Det står i stærk kontrast til de bedste år for Detroit, hvor han over to sæsoner greb mere end 130 bolde for 2253 yards og scorede 16 touchdowns.

Golladay vil ikke svare på, om den manglende spilletid giver ham lyst til at søge nye græsgange, men samarbejdet mellem klub og spiller fungerer langt fra optimalt i øjeblikket.