New York Giants’ offensive line coach, Marc Colombo, blev onsdag fyret af klubben, der endnu ikke har oplyst en officiel årsag. Jason McIntyre fra Fox Sports meddeler dog, at Colombo blev fyret efter at have været i slåskamp med cheftræner Joe Judge.

Marc Colombo er tidligere offensiv linjemand fra blandt andre Dallas Cowboys i 00’erne. I 2020 arbejdede han dog som offensive line coach for New York Giants indtil onsdag aften dansk tid, hvor han blev fyret.

New York Giants har ikke offentliggjort årsagen til fyringen, men McIntyre fortæller via Twitter, at Judge og Colombo røg i totterne på hinanden, og at der tilsyneladende blev uddelt knytnæveslag. Colombo skulle eftersigende og ikke overraskende have “vundet” slåskampen, hvorefter han blev fyret.

Andre journalister, der følger Giants tæt, har dog videregivet kommunikation fra kilder tæt på holdet, der fortæller, at Colombo og Judge ikke har været i “fysisk klammeri”. Ikke desto mindre er Colombo nu arbejdsløs efter sin tid hos New York-mandskabet.

New York Giants har ansat Dave DeGuglielmo som erstatning. Mike Garofolo fra NFL Media fortæller, at Judge oprindeligt havde hyret DeGuglielmo for at hjælpe Colombo, da Judge selv havde arbejdet mere end planlagt på Giants’ offensive linje. Colombo tog ikke nyheden om ansættelsen af DeGuglielmo særlig pænt, og det skulle være hans reaktion, der var årsagen til fyringen.

Giants har bye week i denne uge, og det vil altså derfor være et nyt ansigt, der møder de offensive linjemænd, når de vender tilbage fra pausen.