New York Giants har valgt at fritstille kicker Aldrick Rosas seks uger efter han fik tre sigtelser i Californien.

Han var i Pro Bowl i 2019, men nu er kicker Aldrick Rosas arbejdsløs. Giants var cuttet kickeren og i stedet hevet Chandler Catazaro ud af pension som hans erstatning.

Beslutningen kommer efter Rosas d. 15. juni fik tre sigtelser for uagtsom kørsel, flugt fra gerningsstedet og kørsel uden kørekort i Californien. Han havde mistet kørekortet pga. spritkørsel, men er i denne sag ikke sigtet for noget tilsvarende, selvom der i rapporten fra California Highway Patrol står angivet mistanke om spritkørsel.

Vidner så Rosas køre over for rødt med omkring 150 km/t., før han kørte galt og stak af fra gerningsstedet. Politiet oplyser, at de tre timer senere fandt en blødende Rosas gående langs vejen omkring halvanden kilometer fra uheldet.

Rosas har en høring om de tre sigtelser d. 4. september, og NFL har endnu ikke bestemt sig for om den 25-årige kicker skal have karantæne. Giants ventede ikke på NFLs beslutning, men fritstillede ham søndag.

I stedet har Giants så hentet Catanzaro, der ikke spillede i 2019, efter han blev cuttet af Jets umiddelbart inden sæsonen sidste år. Paradoksalt nok blev han fyret af Jets efter han missede to extra point i en træningskamp mod netop New York Giants.

Catanzaro har spilet det meste af sin karriere for Arizona Cardinals, hvor han også holder klubrekorden for længste field goal med en 59 yarder.