Til trods for at Odell Beckham Jr. har forladt New York Giants, forventer Eli Manning, at angrebet bliver bedre i 2019.

Tilbage i marts-måned handlede New York Giants superstjernen Odell Beckham Jr. til Cleveland Browns for et første- og tredjerundevalg samt safety Jabrill Peppers. Handlen sendte chokbølger gennem NFL og særligt Giants’ fanbase syntes fortvivlet.

Eli Manning forventer imidlertid, at Giants’ angreb bliver mere produktivt, end det var tilfældet i 2018:

– Jeg forventer, at vi bliver produktive, scorer flere point og generelt bliver en stærkere angreb i 2018, udtalte Eli Manning til NFL Network.

I samme interview vurderede Manning, at selvom Odell Beckham Jr. bliver “svær at erstatte”, så kan Saquon Barkley udvikle sig yderligere og kompensere for tabet af Beckham Jr.:

– Saquon (Barkley, red.) spillede forrygende i 2018 – og særligt i den anden halvdel af sæsonen. Han excellerede i både løbe- og kastespillet, og vi fandt en optimal måde at udnytte hans talent. Jeg tror desuden, at Sterling Shepard, Evan Engram og Golden Tate udgør en glimrende trio. Vi har også styrket vores offensive linje med Kevin Zeitler. Det kommer til at gøre en forskel, sluttede Eli Manning.

Eli Manning havde en svær sæson i 2018. Således sluttede den 38-årige quarterback med 21 touchdowns og 11 interceptions, mens han blev sacket hele 47 gange (sjetteflest gange i NFL) i fjor.