New Orleans Saints er blevet enige med Texans om at sende et par draftvalg til Houston i bytte for den tidligere Super Bowl-vinder, 29-årige corner back Bradley Roby.

Det har på mange måder været en hård off season for Saints, der blandt andet har måttet gå den nye sæson i møde uden Drew Brees på holdkortet for første gang siden 2006. Det formidskede lønloft har også medført sine problemer, da Saints ikke har kunnet beholde eller indhente en række spillere.

I det lys er denne handel fordelagtig for Saints, der får en habil spiller i Roby, men kun betaler 1,8 millioner dollar af hans løn for 2021, mens Texans betaler de resterende 7 millioner. Ifølge Adam Schefter betaler Saints et tredjerundevalg og et betinget valg for Roby.

Nok har Saints haft nogle problemer med at fylde dele af holdkortet med lovende talent, men Roby skal tørne ud for en af NFL’s dygtigste secodaries, der i forvejen tæller navne som Marshon Lattimore, Marcus Williams, Malcolm Jenkins, Desomd Trufant. Med Saints’ mangler på den offensive side af bolden kan man måske undre sig over, at det er netop her, man bruger et tredjerundevalg.

Sidste år suspenderede NFL Roby i seks kampe for at have benyttet et ulovligt præstationsfremmende middel. Af den karantæne resterer én kamp, hvorfor Roby ikke vil være at finde i kamptøjet, når Saints på søndag åbner sin sæson hjemme mod Green Bay Packers.

Bradley Roby blev draftet i første runde i 2014 af Denver Broncos, hvem han vandt Super Bowl 50 med i året senere.