New Orleans holder på en af deres egne spillere den kommende sæson, holdet forlænger nemlig med den defensive back PJ Williams.

Der havde været en smule usikkerhed om, hvor PJ Williams skulle fortsætte karrieren, men nu er det officielt, han bliver i New Orleans. Den defensive back har skrevet under på en kontrakt for næste sæson, der kan indbringe ham fem millioner dollars.

Den 25-årige forsvarsspiller blev oprindeligt draftet af Saints i tredje runde tilbage i 2015. Det blev ikke til noget spilletid i rookiesæsonen grundet en skade før sæsonen blev skudt i gang. Williams spillede to kampe i den efterfølgende sæson, men har de seneste to sæsoner spillet i 31 grundspilskampe. Williams startede 13 af disse kampe.

Den unge spiller blev valgt til ugens defensive spiller i den ottende spilleuge i den forgangne sæson. I en 30-20 sejr mod Minnesota Vikings lavede han seks taklinger og interceptede en bold fra Kirk Cousins, som han returnerede 45 yards til et touchdown. Det er karrierens største hæder for slot cornerbacken.

Williams havde flere gode aktioner i Saints’ to slutspilskampe i denne sæson, og begge parter håber, han kan bygge videre på dem i den kommende sæson.