En video florerer i øjeblikket på nettet, hvor Drew Brees bestemt ikke ligner en mand, der har tænkt sig at lægge hjelmen på hylden.

Det var næsten givet. Drew Brees ville trække sig tilbage efter mere end 20 år i NFL.

New Orleans Saints havde lige tabt i slutspillet til divisionsrivalen fra Tampa Bay Buccaneers. Headcoach Sean Payton blev spurgt til, om det var den sidste kamp for Drew Brees, og svarede at “det kræver vist sin egen pressekonference at offentliggøre”.

Siden har vi ventet og ventet, men der er intet officielt kommet fra Saints eller Brees, der blev 42 i januar og kunne se den to år ældre Tom Brady vinde Super Bowl LV et par uger efter nederlaget til Buccaneers.

Nu er der kommet en træningsvideo frem, som på ingen måder viser en aldrende spiller, der har tænkt sig at nyde sit otium. I stedet ser man Drew Brees skubbe en slæde ned og op af en bakke for fuld hammer til stor overraskelse for stemmerne på videoen:

Det er Brees’ personlige træner Todd Durkin, der har lagt videoen op, som er blevet videre-tweetet af et utal af fans og journalister.

Durkin kan i videoen ikke tro sine egen øjne, og det er velsagtens også både det hurtigste og det længste, vi har set Brees løbe i de sidste 10 år.

Quarterbacken blev alvorligt skadet sidste år, og da han kom tilbage i slutningen af sæsonen og til slutspillet var han kun en skygge af sig selv. Samlet set spillede han 12 grundspilskampe, hvor han kastede for 2.942 yards, 24 touchdowns og seks interceptions.

Med skaden til Brees og Tom Bradys flotte sæson med 40 touchdowns er stillingen nu 581 – 571 i kastede touchdowns i Bradys favør, og måske er det den rekord Brees gerne vil have tilbage.

Om ikke andet venter vi spændt på nyheder fra New Orleans – hvad enten det er om pension eller comeback.