New England Patriots-quarterback Tom Brady har officielt taget hul på sin 20. sæson som NFL-spiller. Se video fra stjernens første dag tilbage på træningsbanen lige her.

Han har spillet i ni Super Bowls og vundet seks af dem. Han spiller den suverænt vigtigste position i amerikansk fodbold. Om to måneder runder han 42 år. Og så har han netop taget hul på sin sæson nummer 20 i NFL.

Navnet er selvfølgelig Thomas Edward Patrick Brady, og holdet er New England Patriots. Den aldrende quarterback er klar til endnu en tørn i verdens stærkeste football-liga, og han var et stort smil, da han tirsdag – i selskab med fullback James Develin – trådte ind på Patriots-anlægget til årets første obligatoriske træningsdag.

“Hej drenge og piger,” lød det humørfyldt fra Brady, da han passerede den fremmødte presse og sluttede sig til holdkammeraterne på træningsdagen til holdets mandatory minicamp (obligatoriske mini-træningslejr, red.).

Brady har flere gange – også i denne off season – understreget, at han ikke har tænkt sig at stoppe karrieren i den nære fremtid, så det tyder på, at den legendariske quarterbacks 20. sæson heller ikke bliver hans sidste.

Herunder kan du høre ESPN’s Patriots-reporter, Mike Reiss, sætte ord på, hvordan han oplevede Tom Bradys første officielle træningsdag i denne sæson.