Tignt end Michael Roberts har dumpet sit lægetjek hos New England Patriots, og dermed er traden mellem Lions og Patriots blevet annulleret. Roberts er efterfølgende blevet fritstillet.

Byttehandlen mellem Detroit Lions og New England Patriots for tight end Michael Roberts, der sendte den 25-årige angrebsspiller til de forsvarende Super Bowl-mestre, er faldet til jorden.

Læs mere: Patriots henter tight end hos Lions

Alle detaljer omkring aftalen var på plads, men en enkelt meget væsentlig detalje gik galt. Roberts fejlede sit lægetjek, og dermed kommer han ikke til at tørne ud for Patriots. Roberts er i stedet blevet fristillet, og derfor har alle andre hold i ligaen chancen for at hente ham før New England.

Missæren er bare endnu et kapitel i den allerede spøjse fortælling om Patriots’ forsøg på at lukke hullet, efter den pensionerede superstjerne, Rob Gronkoski, stoppede karrieren for et par måneder siden.

Aldrende Benjamin Watson er blandt andet blevet hentet ind, efter han havde stoppet karrieren, men han har fået fire kampes karantæne for indtagelse af et ulovligt middel. Derudover fik Austin-Seferian Jenkins kun få uger som Patriots-spiller, før han blev fyret.

Michael Roberts blev valgt af Detroit Lions i fjerde runde af NFL-draften i 2017 og nåede at spille 23 kampe for Lions, hvor han greb 13 bolde for 146 yards og tre touchdowns.