New England Patriots-receiver Julian Edelman blev lørdag anholdt af politiet i Beverly Hills efter angiveligt at have taget en lille tur på kølerhjelmen af en bil.

De forsvarende Super Bowl-mestre New England Patriots kom ikke tæt på et forsvar af titlen efter en skuffende sæson, der sluttede med et hjemmebanenederlag til Tennessee Titans i Wild Card-runden.

Specielt angrebet var langt fra tidligere tiders storspil, og det gjaldt også Tom Bradys favoritvåben, Julian Edelman, der på trods af 100 grebne bolde for 1.117 yards og seks touchdowns ikke helt var sit vanlige jeg. I størstedelen af sæsonen – især den sidste halvdel – var Edelman nemlig hæmmet af skader i både skulder og knæ, som han skal opereres for i off season.

Og som om det tidlige slutspilsexit ikke var nok malurt i bægeret for Edelman og co., så er receiveren nu også kommet på kant med loven. Lørdag blev Edelman anholdt af politiet i Beverly Hills, California, for at have hoppet på kølerhjelmen af en Mercedes og beskadiget denne.

33-årige Julian Edelman blev løsladt igen lørdag nat amerikansk tid. Det har politiet i Beverly Hills bekræftet. Edelman slap for en tur i arresten, men sigtes for hærværk og skal i retten den 13. april.

New England Patriots kender til hændelsen, men har ikke ønsket at give en kommentar om episoden til nogen medier.