New England Patriots og stjernequarterback Tom Brady er blevet enige om en ny kontrakt, der hæver Bradys løn i 2019. Quarterbacken har dog stadig kontraktudløb efter 2019-sæsonen.

Ikke mange quarterbacks har spillet i NFL som 42-årig, og ingen har gjort det så godt som Tom Brady. Derfor belønner New England Patriots nu deres stjernequarterback med lidt flere penge i 2019, mens de også selv får lidt flere penge til rådighed under lønloftet.

Kontrakten, som Brady og Patriots er blevet enige om, er reelt en treårig kontrakt, men de sidste to år af kontrakten vil automastisk blive revet i stykker, når 2020-sæsonen officielt starter i marts måned næste år. Brady vil nu tjene 23 millioner dollar i 2019.

Selvom Brady får flere penge i år, giver kontrakten alligevel Patriots et større økonomisk råderum, da den nye signing bonus kan spredes ud på de to år, som automatisk forsvinder til næste forår. Kort sagt giver Patriots Brady nogle flere penge i år, men betaler noget af regningen i de næste år.

Inden underskrivelsen af den nye kontrakt havde Brady kontraktudløb efter den kommende sæson, og det har ikke ændret sig. Dermed kan Brady potentielt blive free agent næste år, hvis han ønsker at spille videre og ikke kan blive enige med Patriots om en ny kontrakt.