Det er ikke uden grund, at Tyreek Hill bliver kaldt the cheetah. Han har endnu engang forbløffet med sin hurtighed med en 60-meter tid på 6.70 sekunder.

Miami Dolphins receiveren ligger ikke på den lade side i NFL’s offseason. I søndags vandt han det amerikanske indendørs mesterskab i 60-meter løb med en tid på 6.70 sekunder.

Det var første gang siden 2014 at Hill stillede op i en konkurrence, og ligesom på fodboldbanen om søndagen viste han sig også her meget hurtigere end sine konkurrenter. Mon ikke det bragte en masse minder frem fra High School tiden for Tyreek Hill, hvor han også brillierede med sin hurtighed og vandt flere konkurrencer i 100 og 200-meterløb og længdespring.

Dog skal det siges at Hill ikke løb mod de allerbedste olympiske sprintere i USA, da USATF eventet kun er for atleter over 25. Hill stillede op i kategorien for atleter mellem 25-29, og blæste på meget imponerende vis al modstand af banen. Tyreek Hills tid på 6.70 er 0.36 sekunder fra at slå den nuværende verdensrekord i USATF eventet.