Miami Dolphins-cornerback Byron Maxwell mener, at holdets bagerste geledder har potentialet til at blive en af de bedste grupper i NFL på lige fod med cornerbackens tidligere arbejdsgiver.

Under Adam Gases første år i Miami formåede holdet at spille sig i slutspillet, hvor rejsen endte med et klart nederlag i Pittsburgh. Et solidt forsvar var opskriften på succes, og ifølge cornerback Byron Maxwell har specielt bagenden potentiale til at blive giftig.
Maxwell mener, at gruppen kan blive lige så god som den gruppe, Seattle Seahawks har med Richard Sherman, Kam Chancellor og Earl Thomas.
“Vi kan blive talt om, som de bliver talt om i Seattle. Vi skal bare finde et navn,” siger cornerbacken, der tilbragte de første tre år af sin karriere som en del af Seahawks’ frygtede secondary, ‘Legion of Boom’.


“Men vi skal første vise det på banen. Vi har helt sikkert noget specielt på vej – vi kan blive fremragende,” siger Maxwell.
Miamis secondary så ikke alt for heldig for heldig ud i slutspilsnederlaget til Steelers, men gruppen havde faktisk spillet ganske solidt på trods af skader til markante navne. Safety Reshad Jones – en af de bedste på positionen i NFL – missede den sidste halvdel af sæsonen med en skulderskade, men både Byron Maxwell og lovende safety Isa-Abdul Quddus gik glip af de sidset par kampe.
Får Dolphins hele gruppen tilbage fra skader, er der muligheder for noget rigtig fornuftigt, men det er mere tvivlsomt, om vi skal drage flere paralleler til Seattles ditto i fremtiden.