I denne uge tager vi et kig mod Texas og for at finde en lækker klassiker: Corn Dogs! Men ikke bare Corn Dogs, nej Corn Dogs on a stick! Se hvordan du laver disse herligheder i vores video under:

Kan Colts køre spyddet igennem Texas? 

Der er lagt op til en AFC topbrag, når Indianapolis Colts tager imod Deshaun Watson & Co. på Lucas Oil Stadium!

Texans vil forsøge at sætte Jacoby Brissett under enormt pres, og man vil se J.J Watt og resten af Texans-forsvar forsøge at pakke Brissett ind som en pølse mellem brød.. Ja nok som en klassisk texkansk Corn Dog!  

Men det bliver ikke en nem opgave, for Colts har bestemt vist gode takter i år, og specielt holdets super guard Quenton Nelson bliver en stor mundfuld for Texans forsvar!

Så kan Colts give Texans noget af deres egen medicin, og køre spyddet igennem deres Corn Dogs? Hvis det lykkedes, så er der ikke bare lagt op til fest, men en folkejubel i Indiana! 

Det bliver et brag, og vi håber at i vil nyde den med lækre corn dogs!

Rigtig god kamp derude! 

Du finder hele opskriften her og flere endnu på www.eatmysports.dk

Så er det vidst kun tilbage at sige: “God kamp derude, og velbekomme”!

Vi på Gul Klud vil godt sikre os, at du og dine venner får den perfekte helhedsoplevelse, og i år tager vi det hele til nye højder! Derfor vil du fremover kunne finde alle opskrifter på Eatmysports.dk. Siden er skabt af Claus Elming og de to huskokke Stefan Leth Elbæk og Marc Skafte. På siden vil du kunne finde helt nye videoopskrifter, almindelige opskrifter, anmeldelser samt komme en tur i TV-køkkenet med vores huskokke. Football er nemlig ikke bare verdens bedste sport. Det er et stykke amerikansk kultur, som skal nydes i de rette omgivelser.

Find mere om eatmysports på:

Facebook: https://www.facebook.com/eatmysportsdk/

Twitter: https://twitter.com/EatMySportsDk

Instagram: https://www.instagram.com/eatmysportsdk/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCFH45rgLr4xz5tqf5gVLSVw

Til info: Det skal nævnes, at vi ikke er uddannede kokke, men bare er to “kulturtosser” med en stor kogebogssamling, der har brugt adskillige football-sæsoner på at eksperimentere med klassiske amerikanske retter. Enhver brug af skarpe genstande og varme gryder er på eget ansvar.

Husk at du kan læse sidste sæsons madoptakter lige her!