Madoptakt vaffeburger

Vi på Gul Klud vil godt sikre os, at du og dine venner får den perfekte helhedsoplevelse når i skal se football, og i år tager vi det hele til nye højder! Derfor vil du fremover kunne finde alle opskrifter på Eatmysports.dk. Siden er skabt af Claus Elming og de to huskokke Stefan Leth Elbæk og Marc Skafte. På siden vil du kunne finde helt nye videoopskrifter, almindelige opskrifter, anmeldelser samt komme en tur i TV-køkkenet med vores huskokke. Football er nemlig ikke bare verdens bedste sport. Det er et stykke amerikansk kultur, som skal nydes i de rette omgivelser.

Football is back! I denne første uge af sæsonen sætter vi fokus på mødet mellem divisionsrivalerne Washington Redskins og Philadelphia Eagles. Her kommer en madoptakt med vaffelburger og hjemmelavet cream cheese!

Flyv som ørnene med din egen hjemmelavede purløgs cream cheese! 

Find opskriften på hjemmelavet cream cheese på Eatmysports.dk

Philadelphia er på mange måder et greasy madmekka for sportsfans, og det kan godt være cream cheese egentlig blev opfundet i New York i 1872, men til gengæld har “Philadelphia” cream cheese eksisteret siden 1880. Og det er der en særlig grund til. Man opkaldte simpelthen produktet efter den by, som man på det tidspunkt mente, skabte den cream cheese med højest kvalitet. Og det er præcis hvad Washington Redskins kan forvente i uge 1 – nemlig at møde et mandskab af højeste kvalitet. Eagles går i sæsonen første uge 1 ind som et af de bedste hold i år, og det bliver en naturlig fordel, når de skal møde et noget mindre profilrigt Redskins mandskab.

Vi syntes derfor, at du skal forberede dig til kampen ved at lave din egen cream cheese, som vi i dagens anledning har tilføjet sprøde grønne purløg, for at givet osten et ekstra “Eagles twist”. Lær at lave osten med vores 60 sekunders videoopskrift som du finder lige her.

Redskins skal stå tidligt op for at slå Eagles – Vaffelburgeren er vejen frem!

Madoptakt vaffeburger
Find opskriften på vaffelburgeren på Eatmysports.dk

Der er ingen tvivl om hvem der er favorit i denne kamp, men på “any given sunday”, kan alle slå alle. Vi mener dog, at Redskins skal stå tidligt for at komme forbi storfavoritterne fra Eagles, og derfor er vi taget en tur i TV-køkkenet for at forberede en lækker proteinrig ret, der kombinerer morgenmad med frokost og aftensmad. Vi laver nemlig den berømte Vaffelburger. Med en cheddar der er lige så moden Adrian Petersons karriere, en smag der rammer hårdere end et hit fra Landon Collins, og en vaffel der er varmere end Jay Grudens sæde, mener vi, at Redskins er klar til at tage kampen op mod de grønne fugle. 

Så støt op om Redskins og tag en tur i TV-køkkenet med os. Vi guider dig trin for trin!

Videoen og opskriften finder du her

Så er det vidst kun tilbage at sige:

“God kamp derude, og velkommen tilbage! Du har været savnet!”

Find mere om eatmysports på:
Facebook: https://www.facebook.com/eatmysportsdk/
Twitter: https://twitter.com/EatMySportsDk
Instagram: https://www.instagram.com/eatmysportsdk/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCFH45rgLr4xz5tqf5gVLSVw

Til info: Det skal nævnes, at vi ikke er uddannede kokke, men bare er to “kulturtosser” med en stor kogebogssamling, der har brugt adskillige football-sæsoner på at eksperimentere med klassiske amerikanske retter. Enhver brug af skarpe genstande og varme gryder er på eget ansvar.

Husk at du kan læse sidste sæsons madoptakter lige her!