EA Sports har udsendt den første trailer for det kommende Madden 21. Spillets forsidespiller er som bekendt Lamar Jackson.

Lamar Jackson havde en fænomenal 2019-sæson, hvor han sluttede med flest kastede touchdowns (36 styks) i NFL, mens han også slog rekorden for flest løbede yards af en quarterback (1.206 yards). Det medførte, at han blev hædret som ligaens mest værdifulde spiller (MVP, red.). Her blev han den blot anden spiller i ligaens historie, der modtog samtlige 50 stemmer i MVP-afstemningen.

Det blev tidligere bekræftet, at Lamar Jackson også ville pryde forsiden af Madden 21. Nu har EA Sports offentliggjort spillets forside og Jackson er mildest talt ‘godt tilfreds’. Lamar Jackson betegner det som “en drøm, der går i opfyldelse”.

De overtroiske fans har længe postuleret, at Maddens forsidespillere bliver forhekset og falder igennem i den kommende sæson. Faktum er dog, at den seneste forsidespiller, Patrick Mahomes, vandt Super Bowl LIV. Forinden var Antonio Brown på forsiden (Madden 19), hvorefter han greb flest touchdowns i NFL, mens Tom Brady (Madden 18) blev kåret til ligaens MVP efter at have været på spillets forside.

EA Sports offentliggjorde desuden også den første trailer for det kommende videospil. I kan se traileren i klippet nedenfor: