SoFi Stadium i Los Angeles bliver NFLs nye vartegn, og de har nok af skærmplads at blære sig på.

7000 kvadratmeter. Læs lige det igen. 7000 kvadratmeter skærm er der nu på plads i det nye SoFi Stadium i Los Angeles. Den er så stor, at den har fået sit helt eget navn: The Oculus.

Hjemmebanen for de de to NFL mandskaber, Los Angeles Rams og Los Angeles, har dermed fået verdens største skærm sat op, og uanset hvor du sidder på det nye stadion, kan du se alt fra højdepunkter til reklamer på denne 14-årige gamers drøm af en skærm.

Atlanta Falcons var det første hold, der fik en 360 graders skærm, men i modsætning til skærmen i Atlanta, så har The Oculus i Los Angeles display på begge sider.

Den næsten 1000 tons tunge skærm med 80.000 LED-paneler har også fin lyd. 260 højttalere er integreret i konstruktionen og giver SoFi Stadium et lydtapet, der ikke ses – eller høres – magen til på noget stadion i verden.

REJSER: Tag med Gul Klud til NFL i Los Angeles og Las Vegas

The Oculus er ejer Stan Kroenkes våde drøm (og selvfølgelig en lille f*** finger til Cowboys ejer Jerry Jones) og har været lang tid undervejs. Den er bygget i staten Utah, og her kan du se hele processen.