En advokat fra Pittsburgh har politianmeldt Rams’ Aaron Donald på vegne af sin klient, der anklager Donald for at have overfaldet ham i den forgangne weekend.

Den forsvarende ‘NFL Defensive Player of the Year’, Aaron Donald, anklages for voldeligt overfald.

Ifølge Pittsburgh advokaten Todd Hollis overfaldt Donald natten til søndag Hollis’ klient, en mand ved navn De Vincent Spriggs. Overfaldet skulle være sket mellem kl. 03 og 04 på en natklub, og advokaten har offentliggjort følgende billede af sin klient til Pittsburgh-lokalmediet KDKA.

Hollis har onsdag indgivet en politianmeldelse til Pittsburghs politiafdeling, som han har anmodet om at lave en “tilbundsgående undersøgelse af sagen”.

Overfor KDKA understregede Hollis, at overfaldet var sket uprovokeret.

– Det [overfaldet, red.] var afgjort uprovokeret. Jeg har rådgivet ham [Hollis’ klient De Vincent Spriggs, red.] til ikke at give nogle kommentarer til medierne, men som du kan se, er hans arm i en slynge, hans øje kan ikke åbnes og er blevet syet med 16 sting, og han har fået en hjernerystelse og andre alvorlige skader. Dette er et alvorligt overfald.

Aaron Donald har været en af NFL’s store stjerne, siden han blev valgt af Rams i 2014-draften. Han har vundet titlen som årets defensive spiller tre gange (senest i 2020), er syv gange blevet udtaget til Pro Bowl og seks gange valgt på All Pro-holdet som den bedste spiller på sin position.

Donald har en stærk tilknytning til Pittsburgh-området, da han i fire år spillede college-bold hos University of Pittsburgh. Han donerede et syvcifret beløb til universitetet så sent som i 2019 og har endda fået opkaldt et træningscenter på campus efter sig.

Donald ejer også en lejlighed i Pittsburgh, som han købte i slutningen af 2020.