Det er endnu ikke offentliggjort, men NFL spiller ikke en kamp i Tyskland i 2017

Til gengæld lægger NFL to kampe på Wembley og to kampe på Twickenham til næste år. Det erfarer Gul klud.

Vi var mange, der havde glædet os til en kamp i Tyskland i 2017, men nu ser det ud som om NFL spiller fire kampe i London i stedet for.

NFLs oprindelige planer for 2017 involverede tre kampe i London og én i Tyskland, og planerne skulle udvides med en kamp i Kina i 2018.

Sidstnævnte trak NFL følehornene tilbage på for et par uger siden, og nu har de også droppet planerne om en kamp i Tyskland.

Succes i England
NFL leder efter måder at ekspandere sit marked på og Tyskland er en vigtig brik. Men med tre udsolgte kampe i London gennem de seneste 5 uger har NFL så meget succes på det britiske marked, at de udvider den del af forretningen.

NFL har besluttet, at spille to kampe på Wembley igen, og så får årets “nye” NFL-stadion Twickenham også to kampe i 2017.

Det legendariske rugby-stadion, der har eksisteret siden 1909, lagde græs til opgøret mellem LA Rams og new York Giants i sidste uge. Det var den første ikke-rugby kamp, der nogensinde blev spillet på Twickenham.

74.300 tilskuere og totalt udsolgt var nok til at overbevise NFL om, at de skulle spille to kampe til næste år samme sted.

Dermed udskydes planerne for tysk ekspansion i hvert fald et år.

Saints og Dolphins bliver to af de klubber, der skal til London næste år. Det løftede NFL sløret for søndag aften.