NFL har offentliggjort kamptidspunkterne for de fire London-kampe i efteråret og kampen på Azteca Stadium i Mexico mellem Los Angeles Chargers og Kansas City Chiefs.

Natten til torsdag offentliggør NFL det endelige kampprogram for 2019-sæsonen, men allerede nu ligger det fast, hvornår de fire eftertragtede kampe i efteråret i London skal spilles.

Som det tidligere er blevet meldt ud skal to af kampene spilles på fodboldklubben Tottenhams spritnye stadion, Tottenham Hotspur Stadium, mens de to andre kampe finder sted på den engelske nationalarena, Wembley Stadium.

Programmet ser således ud:

Oakland Raiders – Chicago Bears
Dato: 6. oktober 2019 klokken 19.00
Sted: Tottenham Hotspur Stadium.

Tampa Bay Buccaneers – Carolina Panthers
Dato: 13. oktober klokken 15.30
Sted: Tottenham Hotspur Stadium.

Los Angeles Rams – Cincinnati Bengals
Dato: 27. oktober klokken 19.00
Sted: Wembley Stadium.

Jacksonville Jaguars – Houston Texans
Dato: 3. november klokken 15.30
Sted: Wembley Stadium.

LA Travel og Gul Klud arrangerer NFL-rejser til kampene. Du kan bestille din rejse og få en uforglemmelig oplevelse lige her.

Også spilletidspunktet for Mexico-braget mellem AFC West-rivalerne Los Angeles Chargers og Kansas City Chiefs er blevet fastlagt. De to favoritter i divisionen mødes på Azteca Stadium i Mexico City den 19. november klokken 02.15.

I sidste sæson blev Mexico-kampen mellem Rams og Chiefs flyttet til Los Angeles på grund af elendige baneforhold på Azteca Stadium. Lad os håbe, det ikke gentager sig!