Rhamondre Stevenson og New England Patriots er nået til enighed om en fireårig kontraktforlængelse.

I løbet af de seneste tre år har Rhamondre Stevenson etableret sig som starter i New England og som en af de bedre spillere på sin position i NFL. Nu belønner Patriots den 26-årige runningback med en fireårig kontraktforlængelse.

Med sin kontraktforlængelse kan Rhamondre Stevenson se frem til at tjene op til 330 millioner danske kroner, hvis han opfylder sine præstationsbetingede klausuler. Ifølge mediet The Athletic kan Stevenson aktivere nogle af klausulerne ved at producere mere end 1.400 offensive yards i en enkeltstående sæson, blive stemt i Pro Bowl eller opnå valg til All Pro-holdet.

Rhamondre Stevenson fik sit store gennembrud i 2022-sæsonen, da han leverede 1.461 yards, selvom han startede sæsonen som Damien Harris’ førstereserve. I den forgangne sæson havde Stevenson det relativt svært, ligesom det var tilfældet for Patriots’ angreb som helhed, og han sluttede med bare 619 løbe-yards.

I den kommende sæson får Rhamondre Stevenson en vigtig rolle, når det kommer til at aflaste og supplere New England Patriots’ nye quarterback – uanset om det bliver Jacoby Brissett eller Drake Maye, der starter.