Den 26-årige quarterback, Nathan Peterman, har fået sin 2021-sæson klarlagt. Han har nemlig underskrevet en etårig forlængelse af sin kontrakt hos Las Vegas Raiders.

De fleste kender Nathan Peterman for hans famøse indtræden i NFL, da han som rookie i 2017 blev udnævnt til starter for Buffalo Bills i uge 11-opgøret imod Los Angeles Chargers, hvor han satte NFL-rekord – dog en kedelig en af slagsen. Peterman formåede at kaste hele fem interceptions, inden han til halvleg blev udskiftet med Tyrod Taylor, hvem Peterman oprindeligt havde erstattet.

Efter kun fire starter over halvanden sæson i Buffalo, blev Peterman fritstillet. Med kun tre touchdowns til hans 12 interceptions var der nok ikke mange der troede, Peterman havde en fremtid i NFL. Siden da, under Jon Gruden, der tilsyneladende er rigtig glad for den tidligere Bills-QB’s tilstedeværelse, har Peterman været på holdkortet hos Raiders i tre sæsoner. Og nu er parterne blevet enige om en fjerde.

Selvom det spekuleres i medierne om, hvorvidt Derek Carr er et reelt trade-emne, er Petermans udsigter til spilletid under alle omstændigheder små. Den tidligere Heisman-vinder, Marcus Mariota, er højere på QB-rangstigen, og hvis Carr trades væk, må man formode, at der kommer en starterværdig QB den anden vej, eller at pladsen adresseres i draften.