Mike Tomlin og Pittsburgh Steelers er nået til enighed om en treårig kontraktforlængelse, som holder cheftræneren i folden til og med 2027-sæsonen.

Mike Tomlin er efterhånden blevet synonym med Pittsburgh Steelers, som han har stået i spidsen for siden 2007. Der ser heller ikke ud til at være en ende på det succesfulde partnerskab, som netop er blevet forlænget med yderligere tre år.

Således er Mike Tomlin og Pittsburgh Steelers nået til enighed om en treårig kontraktforlængelse, som betyder, at Tomlin har kontrakt til og med 2027-sæsonen.

– Mike Tomlins lederskab og forpligtelse til Steelers har været altafgørende for vores succes i løbet af de seneste 17 år. Vi er overbevist om, at han har kvaliteterne til at lede vores hold frem til nye slutspilssejre og mesterskaber, udtaler Art Rooney II fra Pittsburgh Steelers’ ejerkreds.

Pittsburgh Steelers ansatte oprindeligt Mike Tomlin helt tilbage i 2007, og han skulle ikke bruge lang tid, før han beviste sit værd. Allerede i 2008-sæsonen førte Tomlin sit mandskab til Super Bowl-titlen, da de besejrede Arizona Cardinals med 27-23.

I sine 17 sæsoner som Steelers-cheftræner har Mike Tomlin leveret syv AFC North-titler, 11 slutspilspladser og to Super Bowl-avancementer. Derudover er han den eneste cheftræner i ligaens historie, som har leveret 17 sæsoner i træk, hvor han ikke har tabt flere kampe, end han har vundet.

– Jeg sætter stor pris på min kontraktforlængelse, og jeg vil gerne takke Art Rooney II for hans støtte i løbet af mine første 17 år i Pittsburgh. Jeg glæder mig til 2024-sæsonen, og jeg er sikker på, at vi kommer til at give vores fans et mindeværdigt år, udtaler Mike Tomlin.

Mike Tomlin har vundet 173 grundspilskampe, hvilket er næstflest blandt aktive cheftrænere. Det betyder også, at Tomlin kun er 20 sejre fra Steelers-legenden Chuck Noll (193).