Darren Waller er det bedste argument for at gense denne sæsons Hard Knocks. Hvis du ikke kender hans historie, får du lige en opsummering.

Waller spillede 2015 og 2016 sæsonen for Baltimore Ravens, men det blev ikke til meget succes. I alt greb den store tight end 12 bolde for 103 yards, hvilket langt fra var nok til at få en forlængelse.

Oven i den manglende produktion, kæmpede Darren Waller med misbrugsproblemer og fik på to år to karantæner. Ravens fik derfor nok, og kort inden 2018 sæsonen, blev Waller fritstillet.

Det blev til fire kampe i en uspektakulær sæson i 2018, men i år har hans karriere taget fart. Kun fem tight ends har fået kastet flere bolde i sin retning, mens ingen af de fem har grebet en højere andel.

Waller har udviklet sig til et sikkert og stabilt mål for Derek Carr, og derfor er forlængelsen også fortjent. Hans kontrakt løber nu gennem 2023 sæsonen og forventes at indbringe ham $9 mio om året. Med den løn, kommer Waller op blandt de fem bedst betalte tight ends målt på dollars pr år.