Arizona Cardinals’ angrebsstjerne har fået seks spilledages karantæne efter at have forbrudt sig mod ligaens regler om præstationsfremmende midler.

Livet er ikke just en dans på roser, hvis man holder med Arizona Cardinals i disse dage. Holdet fra ørkenstaten er løbet ind i nogle hårde forhandlinger med Kyler Murray, der efter sigende kræver en ny og markant forbedret kontrakt, mens draften – på papiret – heller ikke gik deres vej.

Læs mere: Elmings vindere og tabere i 2022 draften

Og én ulykke kommer sjældent alene. Mandag har NFL offentliggjort, at Cardinals’ angrebsstjerne DeAndre Hopkins straffes med seks spilledages karantæne, da han har forbrudt sig mod ligaens regler om præstationsfremmende midler.

Karantænen er et hårdt slag for Arizona Cardinals’ angreb, der nu skal sætte sin lid til, at nyerhvervelsen Marquise “Hollywood” Brown kan levere fra første spillefløjt. Brown har haft svingende succes i løbet af sine tre år i NFL med 195 grebne bolde for 2.361 yards og 21 scoringer. Foruden Brown råder Cardinals også over Rondale Moore, Andy Isabella og Antoine Wesley i receiverkorpset.

Deres kvalitet står altså i skarp kontrast til DeAndre Hopkins, som har etableret sig blandt ligaens absolut bedste receivere i de senere år. Samlet set står Hopkins noteret for 10.581 grebne yards og 68 touchdowns i sin karriere, mens han har leveret 1.979 yards og 14 touchdowns i sine 26 kampe for Arizona Cardinals.

Udover at miste DeAndre Hopkins i sæsonens første seks kampe er det også værd at notere sig, at Arizona Cardinals tidligere på foråret sagde farvel til Christian Kirk, der – som bekendt – skrev under på en lukrativ aftale med Jacksonville Jaguars.