Carolina Panthers tabte for anden uge i træk, da Detroit Lions snuppede en 20-19-sejr, hvor et par unge profiler imponerede.

Detroit Lions løb med en 20-19-sejr, da de søndag aften tog imod Carolina Panthers, og det skyldtes ikke mindst imponerende præstation fra et par unge Lions-profiler.

Lions’ rookie-runningback Kerryon Johnson løb 15 gange for 87 yards og var i første halvleg angrebets store profil, men måtte uheldigvis forlade kampen i anden halvleg med en skade.

Men det var i sidste ende en anden ung profil, der sørgede for, at Lions snuppede sejren. Andenårsreceiveren Kenny Golladay indtog nemlig en matchvinderrolle, da han midtvejs i fjerde quarter greb et touchdown på fornemmeste vis.

Med et minut tilbage kom Panthers ellers tilbage i kampen, da Cam Newton kastede et touchdown til D.J. Moore, som reducerede til 19-20. I stedet for at give kicker Graham Gano, der havde misset to spark tidligere i kampen, chancen for at udligne, gik Panthers efter to point. Det lykkedes imidlertid ikke, og så kunne Lions lade tiden løbe ud.

Sejren kommer efter, at Lions har tabt de forgangne tre kampe, og de er nu 4-6 for sæsonen. For Panthers var det imidlertid andet nederlag i træk efter en imponerende start på sæsonen, og de er nu 6-4 for sæsonen.