Det blev en offensiv forestilling, da New Orleans Saints her til aften besejrede San Francisco 49ers, i San Francisco.

Drew Brees og et velfungerende løbeangreb var nøglen bag Saints’ storsejr over NFC-bundproppen fra San Francisco. Efter 60 minutters spilletid havde Saints vundet opgøret 41-23. Kampen nåede også over imponerende tusinde yards. Her stod Saints for de 571 yards, mens 49ers leverede 486 ud af de i alt 1.057 yards der var.

Det var San Francisco 49ers som kom først på tavlen med et field goal, men herefter så Saints sig ikke tilbage. I starten af kampen var det løbeangrebet som var første prioritet for Saints, og både Tim Hightower og Mark Ingram leverede flotte kampe. Hightower bidrog med et touchdown og 87 yards, mens Ingram løb for et touchdown og 158 yards, samt greb et kort touchdown.

Ved pausen førte Saints opgøret 31-20, og i anden halvleg fortsatte Saints den sikre stil. Drew Brees kastede i kampen for over 300 yards, helt præcist 323 yards og tre touchdowns, hvor to blev grebet af rookien Michael Thomas.

San Francisco 49ers hjalp dog også gevaldigt til, for at Saints skulle hjemføre sejren uden problemer. For selvom 49ers bidrog med masser af offensive yards, og Kaepernick kastede for uhørte 398 yards, så formåede man hele fire gange at give sine modstandere bolden. Det efter tre fumbles, den ene på Saints’ et yard-linje, og en enkelt interception tidligt i kampen.

Med den sikre 41-23 sejr er Saints nu 4-4 efter at have tabt tre af deres første fire kampe i sæsonen. San Francisco 49ers er med dagens nederlag nu 1-7, på trods af de vandt deres sæsonåbner over Los Angeles Rams.