I en lavt scorende affære indledte Baltimore Ravens sæsonen med en sejr. På hjemmebane slog de Buffalo Bills med 13-7 efter en kamp, hvor især Bills lavede mange straffe.

I årets første kamp tog Baltimore Ravens hjemme mod Buffalo Bills med den tidligere Ravens koordinator Rex Ryan som cheftræner. Den oplevelse gik bedst for Ravens, da de vandt kampen med 13-7.

Kampen startede bedst for Ravens, da de i første quarter tog en 3-0 føring efter at Justin Tucker sparkede et 50-yard field goal. Den føring udbyggede hjemmeholdet i starten af andet quarter, da den tilbagevendte quarterback Joe Flacco(23/34, 258yards, 1td) fandt sit nye dybe våben receiver Mike Wallace(3rec, 91yards, 1td)for et 66-yard touchdown.

Men Bills ville ikke gå scoringsløse fra første halvleg. Med lidt over tre minutter tilbage fandt runningback LeSean McCoy(16rush, 58yards, 1td) vej til endzone fra en enkelt yard, og reducerede til pausestillingen 10-7.

I anden halvleg dominerede de to holds forsvar. I hele tredje quarter blev der ikke scoret et eneste point, og vi skulle over halvvejs i fjerde quarter, før der igen kom point på tavlen. Her sendte Tucker igen et field goal mellem stængerne og bragte Ravens på 13-7. Egentlig havde han tidligere på drivet sparket et field goal, men en af Bills otte straffe gav Ravens endnu chance for at nå i endzone, men de måtte alligevel nøjes med et Tucker field goal.

Sidste år var Bills det hold der fik flest gule klude imod sig, og det kostede dem igen i aften, hvor Ravens forsvaret samtidig havde styr på Tyrod Taylor og co. som de holdt til sølle 160 totale yards.