På et mirakuløst touchdown af Kenyan Drake i sidste sekund besejrede Miami Dolphins New England Patriots med 34-33 og spillede sig for alvor ind i slutspilsbilledet i AFC.

Patriots skulle blot afværge et Hail Mary-forsøg fra Miami Dolphins for at kunne kalde sig for AFC East-mestre for tiende sæson i træk. Men delfinerne tog fuldstændig fusen på Belichick og co. og vandt kampen 34-33 på et vanvittigt 69-yard-touchdown af Kenyan Drake, da tiden løb ud. Se spillet ved at klikke herunder:

***SE: Dolphins slår Patriots på vanvidsspil i sidste sekund

Den uforglemmelig afslutning var meget sigende for kampen, der bølgede frem og tilbage og bød på adskillige store spil af begge mandskaber. Hele 48 point satte Dolphins og Patriots på tavlen i første halvleg, hvor de to forsvar ikke kunne stoppe noget som helst.

Specielt Tom Brady var forrygende med tre kastetouchdowns til henholdsvis Julian Edelman, Cordarrelle Patterson og Rob Gronkowski. Og det første af de tre gav tilmed Brady rekorden for flest kastetouchdowns i NFL’s historie med 580 (!) af slagsen, når vi også tæller slutspilskampe med. Han har nu 582.

***SE OGSÅ: Video: Brady kaster forrygende TD’s til Patterson og Gronk

New England blev også hjulpet godt på vej af to blokerede punts i første halvleg. Den første blokering resulterede straks i et touchdown, mens et skidt spil af Tom Brady i slutsekunderne af halvlegen, hvor han blev sacket, da Patriots var løbet tør for timeouts, kostede vigtige point på mulighed nummer to.

I de sidste 30 minutter gik begge holds angreb i stå, og Patriots så ud til at køre sejren hjem med 33-28 efter en effektiv, tidsdræbende angrebsserie, der efterlod stort set ingen tid på klokken til værterne. Men så skete Miraklet i Miami.

Med sejren er Miami Dolphins 7-6. De gæster Vikings i næste spillerunde. Patriots er 9-4 og har et brag i vente mod Steelers.