Formstærke Los Angeles Chargers var draget nordpå for at møde divisionsrivalerne fra Oakland Raiders, der dog er et hold på vej i den modsatte retning. Det kunne ses og Chargers vandt sikkert med 20-6.

Oakland lagde fornuftigt ud i starten af kampen med et ni-spils drive på 60 yards, bl.a. på et fake punt på fjerde og fire.

Men symptomatisk for Oaklands sæson endte drivet med en fejlslagen fjerdedown. Heldigvis for Gruden og kompagni kunne Chargers heller ikke helt finde gearet, og formåede kun at sætte tre point på tavlen inden halvlegen nåede sine døende sekunder. Her slap heldet op, da Phillip Rivers fandt sit favorit mål, Keenan Allen, i det yderste af endzonen. 7-3 til Chargers.

I modsætning til første halvleg skulle gik der dog ikke længe før der blev sat point på tavlen i anden. Efter lidt over to minutters spil af tredje quarter trykkede Melvin Gordon på Hjulbensknap, sagde “meep meep” på et screenkast fra Rivers og sprintede i endzone for et 66-yard touchdown.

Det var desværre sidste touchdown i en kamp, hvor Oakland kortvarigt viste gode takter, men hurtigt mistede grebet om situationen. Seks point blev det til fra Daniel Carlson hos Raiders, mens Michael Badgley opnåede samme antal, og dermed endte kampen med en 14 pointssejr til Los Angeles Chargers. Chargers fortsætter deres stime af sejre, der nu er oppe på seks i streg.