Baker Mayfield var helt fantastisk i første halvleg, mens Nick Chubb spillede en stærk anden halvleg. På baggrund af de præstationer og et godt forsvar til sidst, vandt Browns hjemme over Panthers med cifrene 26-20

Panthers havde hårdt brug for en sejr i denne kamp, for at holde slutspilsdrømmene i live. Dog viste Baker Mayfield og resten af Browns mandskabet sig, at være en for stor mundfuld for Cam Newton og co.

Første halvleg var fyldt med store spil og fede scoringer, bl.a. den her 51-yard perle fra Baker Mayfield til Jarvis Landry.

Browns havde i det hele taget fundet en masse kreative spil frem til dagens kamp, tjek bare det her touchdown fra Jarvis Landry:

Kampen var faktisk ganske lige, og Panthers havde også chancen for at vinde til sidst. Den største grund til, at denne kamp var så tæt, var Panthers runningback Christian McCaffrey, der scorede to touchdowns.

Nick Chubb gav Browns føringen i 4. quarter, en føring de ikke gav slip på. Føringen kom på dette touchdown, der var Chubb’s femte kamp i træk med et touchdown:

Panthers har nu tabt fem kampe i træk og er dermed 6-7, mens Browns med denne sejr er 5-7-1.

Udvalgte stats

Cleveland Browns

Baker Mayfield: 18/22 for 238 yards og 1 touchdown

Nick Chubb: 13 løb for 66 yards og 1 touchdown, 4 greben bolde for 17 yards

Jarvis Landry: 3 grebne bolde for 57 yards og 1 touchdown, 2 løb for 54 yards og 1 touchdown

Carolina Panthers

Cam Newton: 26/42 for 265 og 1 interception

Christian McCaffrey: 16 løb for 63 yards og 2 touchdowns, 6 grebne bolde for 38 yards

Curtis Samuel: 4 grebne bolde for 80 yards