En utroligt tæt kamp mellem NFC-magterne Green Bay Packers og Los Angeles Rams blev afgjort, da Ty Montgomery fumblede bolden på en kick off-returnering sidst i fjerde quarter

Det lignede en fantastisk afslutning på en neglebider af en kamp, da Los Angeles Rams bragte sig foran 29-27 på hjemmebane over Green Bay Packers efter et 34-yards Greg Zuerlein field goal. Det efterfølgende kickoff ville give NFL’s måske bedste quarterback, Aaron Rodgers, bolden tilbage med lidt over to minutter tilbage af kampen.

Eller rettere, det ville det, hvis ikke Ty Montgomery havde fumblet bolden på netop det kickoff.

Aaron Rodgers reaktion til den dyre turnover siger vist det hele.

Sløv start fra begge angreb

Ledende op til den antiklimatiske afslutning, havde de to hold kæmpet en tæt kamp om hvert et point.

Selvom kampen var hypet som en kamp mellem to fremragende offensiver (Rams og Packers var henholdvis nummer to og nummer fire i NFL målt på samlede offensive yards før kampstart), var det de to holds forsvar der imponerede tidligt i kampen. Særligt Packers defensive linje lagde igen og igen pres på Jared Goff, der havde svært ved at finde en rytme, og hele fem gange i kampen blev sacket.

I anden halvleg kunne de to angreb dog ikke holdes tilbage længere, og holdene scorede i alt 38 point i anden halvleg. Her viste Aaron Donald også sin klasse og sackede Aaron Rodgers to gange.