New York Jets var bagud 20-7 ved pausen mod Cleveland Browns, men endte med at trække sig sejrsrigt ud af opgøret, der endte 28-31.

Josh McCown var tilbage fra start for Browns, og på kampens første spil fandt han tight end Gary Barnidge for 32 yards, og et par spil senere opdagede McCown en helt fri receiver Terrelle Pryor på et 24-yard kast. McCown afsluttede en suveræn åbning på kampen ved kaste bolden de resterende 5 yards ind i endzone, hvor receiver Andrew Hawkins havde løbet sig fri. 7-0 til Browns efter blot tre minutter og 15 sekunder.

Efter knæskaden til Geno Smith var Ryan Fitzpatrick tilbage som starter på trods af kontroverserne mellem Jets-ledelsen og den rutinerede quarterback i den forgangne uge. Og selvom Jets’ angreb måtte forlade banen allerede efter de første tre spil, var der alligevel masser af drama. På tredje down løb Fitzpatrick for at skaffe fire nye forsøg, og da han strakte sig efter det, modtag han et stenhårdt hjelm-til-hjelm hit af Briean Boddy-Calhoun. Dommeren markerede en ny første down til Jets, men begge spillere blev tvunget af banen for at blive undersøgt for hjernerystelse. Med Geno Smith skadet var Jets’ backup Bryce Petty, som selv har døjet med en skulderskade den seneste måned.

Men bedst som Petty gjorde klar til at tage sit første snap, smed Browns-træner Hue Jackson den røde klud, fordi han mente, at Fitzpatrick ikke havde fået en ny første down. Det gav dommerne ham medhold i, og så måtte Jets punte.

Browns måtte punte, og så var Fitzpatrick tilbage igen. Han fik dog ikke sat noget konstruktivt op, og Jets puntede tilbage til Browns. Josh McCown fortsatte til gengæld sin lovende start, og fandt igen Pryor for 35 yards. Serien sluttede med et 41-yard field goal fra Cody Parkey. 10-0 til Browns.

Fra starten af andet quarter kom Jets-angrebet i gang. I sidste uge tillod Browns 271 yards langs jorden, og det var også ved hjælp af løbespillet, at Jets kom på tavlen. Bilal Powell fik glimrende blokeringer af bl.a. Brandon Marshall, og så sprintede runningbacken bolden 35 yards ned i endzone til 10-7.

Duoen Josh McCown og Terrelle Pryor blev ved med at gå direkte efter Darrelle Revis, og Pryor lavede 101 yards i første halvleg. Et par flotte angreb i slutningen af halvlegen blev først vekslet til et 1-yard touchdown løb af Isaiah Crowell, og på den efterfølgende afsluttende serie i halvlegen satte Parkey et 27-yard field goal op mellem stængerne. Og dermed bragte Browns sig i front 20-7 efter en flot slutspurt på andet quarter. Her er nogle highlights fra Terrelle Pryor’s første halvleg.

Fitzpatrick ramte på blot tre af sine 14 kast i første halvleg, og det er svært at sige, om det hårde hit i kampens indledning påvirkede ham. Men kom bedre ud til anden halvleg, og på første serie fik han endelig gang i Brandon Marshall, der ikke havde modtaget en eneste bold i første halvleg. Fitzpatrick ramte på fem ud af seks kast for 54 yards på serien. Angrebet kulminerede da han fandt Quincy Enunwa, som brød et par tacklinger og scorede et 24-yards touchdown. Dermed reducerede Jets til 20-14.

Jets havde momentum nu, og det udnyttede gæsterne til at sikre sig deres første føring i kampen. Sat op af et 57 yard kast fra Fitzpatrick til Enunwa, kunne Matt Forte løbe seks point på tavlen på 4 down og 1 fra Browns’ 4-yard-linje. Med det ekstra point fra Nick Folk var Jets altså i spidsen 20-21 med 2:11 tilbage af tredje quarter.

McCown og resten af Browns-angrebet gik helt i stå efter pausen, og lavede blot 41 yards i tredje quarter. Jets fik igen bolden hurtigt tilbage, og seks minutter og 27 sekunder senere var der påny to hænder i vejret fra de zebrastribede dommere. Et par korte kast fra Fitzpatrick og et par gode løb fra Forte og Powell bragte Jets ned på Browns’ 2-yard-linje. Her tromlede Forte bolden ind til sit andet touchdown i kampen og Jets’ tredje i anden halvleg. Med 21 point i træk var Jets nu i front 28-20.

McCown stod nu med noget af en opgave, og for at løse den forsøgte han at vende tilbage til, hvad der virkede i første halvleg. Dybe kast mod Pryor. Men denne gang svigtede forbindelsen mellem de to. McCown smed bolden dybt i venstre side, men det lignede at Pryor ikke troede, at bolden ville komme hans retning. Receiveren bremsede i hvert fald en smule, og så kunne Jets-safety Marcus Gilchrist intercepte bolden på egen 23-yard-linje. Det var Gilchrist’s anden interception i denne sæson.

Jets fik ikke udnyttet Gilchrist’s interception, og leverede i stedet et perfekt punt ned med Browns’ 1-yard-linje. På 3 down og 5 fra egen 6-yard-linje blev McCown presset, og han tyrrede bolden efter Duke Johnson. Johnson blev tacklet hårdt af Jets-safety Calvin Pryor inden han fik hånd om bolden, og så kunne linebacker Lorenzo Mauldin flyvende gribe McCown’s anden interception i kampen. Det var første gang i 49 kampe at en Jets-linebacker laver en interception.

Jets var mest interesseret i at få brændt noget tid af klokken og gøre det til en to-scoringskamp. Et 24-yard field goal af Nick Folk udbyggede føringen til 31-20 med 4:04 tilbage af kampen.

Browns havde travlt nu, men de brugte for lang tid på at få scoret touchdown – det andet i kampen til Andrew Hawkins med efterfølgende two-point conversion til Terrelle Pryor. For der  var kun 12 sekunder tilbage af kampen, og da Jets fik fat i onside kick’et efterfølgende, så var kampen afgjort.

Værterne fra Browns fortsætter dermed deres elendige sæsonstart, og er nu 0-8. Gæsterne fra Jets har nu vundet to sejre i træk, og er 3-5.