Giants nappede sejren over Texans, i en kamp hvor hjemmeholdets angreb leverede endnu en tam indsats

To sejrsløse hold med ryggen mod muren mødtes på NRG Stadium, da New York Giants gæstede Houston Texans i grundspillets tredje spillerunde.

Det var dog tilsyneladende ikke mange på Texans’ hold der forstod situationens alvor. Efter endnu en omgang ringe football, måtte sydstatsholdet se Giants sikre en 27-22 sejr.

Giants startede kampen ud med et par gode drives, hvor særligt Saquan Barkley så stærk ud. Han scorede ganske passende kampens første touchdown på et 15-yards løb.

Giants var foran med 14 points ved pausen, og det kunne være gået endnu værre, hvis ikke J.J. Watt havde været i 2015-form.

I de sidste to skadesplagede sæsoner har Watt blot fået 1.5 sacks. I kampen mod Giants lavede han 3, og havde dertil nogle forrygende tacklinger, hvor han skar sig igennem Giants’ offensive linje som var den smør.

Endnu en svag præstation af Watson og co

Watts pragtpræstation var dog ikke nok, da holdets angreb havde store problemer.

Da kampen gik i fjerde periode, havde Texans’ angreb kun magtet at sætte 6 points på tavlen. En af årsagerne var et horribelt tredje quarter, hvor holdet gav forsvaret bolden på to af dets tre angrebsserier. Først ved en fumble, derefter ved en Alec Ogletree-interception.

Derfor hjalp det heller ikke noget at Texans scorede to gange i sidste periode. Giants’ angreb var nemlig meget mere effektive kampen igennem, og særligt Eli Manning spillede en stærk kamp. Han ramte på 25 af sine 29 kast, og kastede i alt for 297 yards og 2 touchdowns.