Marcedes Lewis leverede sit livs kamp, da han greb tre touchdowns i Jaguars’ 44-7-nedslagtning af Baltimore Ravens.


Kampen blev indledt med de forventede protester mod raceforskelsbehandlingen i USA og Donald Trumps seneste, spydige kommentarer på området. Hertil knælede flere spillere og trænere, da den amerikanske nationalsang blev fremført. Glud Kluds Nicholas Isak Jørgensen var til stede, og han fangede øjeblikket med følgende billede:


På den sportslige side kom værterne bedst fra start med flot forsvarsspil og kreativt angrebsspil. Jason Myers åbnede scoringskontoen med et field goal, hvorefter Blake Bortles fandt Marcedes Lewis for et 17-yard langt touchdown.
Scoringen blev sat op efter et flot dobbelt playaction-spil, hvorefter Bortles fandt sin tight end på en dyb rute – ganske umarkeret. Jaguars er – foruden scoringen – startet bedst, og især den offensive linje imponerer mod Ravens’ frygtede forsvarsenhed.

Jaguars fortsatte med at kontrollere kampen, og Ravens-angrebet blev gentagende gange forceret ud af banen. Joe Flacco kunne slet ikke finde sin rytme, og således måtte Ravens vente til slutningen af 2. quarter, før holdet fik sin første 1st down. Undervejs blev Flacco intercepted af A.J. Bouye, som på akrobatisk vis hev bolden ind. Jaguars benyttede sit momentum til at slå til, og igen var det Blake Bortles, der leverede scoringen. Denne gang var det Allen Hurns, som greb et kort touchdown:

Jaguars fortsatte nedslagtningen efter pausen. Forsvaret forcerede den ene turnover efter den anden, og angrebet havde stor succes med at udnytte sine fordelagtige udgangspositioner. Heriblandt leverede Jalen Ramsey en fantastisk interception, hvor han fløj gennem luften for at gribe Flaccos bold. På den offensive side var førnvænte Marcedes Lewis som genfødt, og han greb hertil yderligere to touchdowns.


Jaguars-holdet kunne gå på vandet, og ved føringen 37-0 leverede holdet et formidabelt trick-spil, som rykkede kæderne i en ellers oplagt punt-situation. Spillet var meget opsummerende for kampforløbet, hvor Jaguars var altoverskyggende. Blake Bortles sluttede med 244 yards og 4 touchdowns, mens rookie-profilen, Leonard Fournette, fik 59 yards og et touchdown. Omvendt skidt stod det til for Joe Flacco, som endte med at blive bænket til fordel for Ryan Mallett i starten af 4. quarter. Flacco spillede sin karrieres hidtil dårligste kamp, og sluttede med sølle 28 yards og to interceptions.


Jacksonville Jaguars vandt således med 44-7, og er nu 2-1. Ravens er med dagens nederlag ligeledes 2-1, men kampen viste, at holdet muligvis får svært ved at leve op til den hype, som var skabt efter to ubesejrede kampe. I næste uge venter ærkerivalerne fra Pittsburgh Steelers i vante rammer i Baltimore.