Joe Flacco spillede fremragende, mens Justin Tucker satte fire field goals, da Baltimore Ravens besejrede Pittsburgh Steelers i den sene søndagskamp.

Den sene søndagskamp i fjerde spillerunde bød på en af de største moderne rivaliseringer i NFL, da Pittsburgh Steelers tog imod Baltimore Ravens på Heinz Field.

Kampen var en ujævn affære, hvor ingen af mandskaberne spillede godt på samme tid, men over hele opgøret var Ravens det bedste hold på begge sider af bolden og sejrede sikkert 26-14.

Specielt Joe Flacco var super velspillende og straffede en svag Steelers-secondary ved at fordele boldene til sine tight ends, Maxx Williams og Nick Boyle, og krydrede det med et par dybe skud til hurtige John Brown, der igen greb et touchdown. Den tidligere Cardinals-receiver virker i det hele taget til at være et fremragende match med Ravens og Flacco.

Samtidig leverede Baltimores defensiv en stærk indsats. James Connor og løbespillet blev lukket ned, mens Antonio Brown og JuJu Smith-Schuster kun viste glimt af deres klasse.

Ravens fik en fremragende start på kampen og tog en føring på 14-3, der kunne have været endnu større, havde Alex Collins ikke fumblet tæt på Steelers’ endzone. Hjemmeholdet kæmpede sig til 14-14 ved pausen, men i anden halvleg kunne Steelers slet ikke flytte bolden på angrebet, og så kørte Ravens sejren hjem efter fire stensikre field goals fra Justin Tucker.

Med resultatet er Baltimore Ravens 3-1 og deler førstepladsen i AFC North med Bengals, mens Steelers er 1-2.1

Væsentlige stats

Steelers
Ben Roethlisberger 27/47 for 274 yards, 1 TD, 1 INT
James Conner 9 løb for 19 yards, 3 grebne bolde for 25 yards, 1 2-point-conversion