Ryan Fitzpatrick kunne ikke følge op på sidste par ugers præstationer og kastede tre interceptions. Det gav Steelers en en 20 points føring, som Buccaneers ikke kunne komme tilbage fra på trods af en god anden halvleg.

Ryan Fitzpatrick og Buccaneers’ angreb har været flyvende i de første to kampe, men Fitzpatrick kunne ikke levere på samme niveau som i de sidste par uger. Tre interceptions gav Steelers en 30-10 føring i første halvleg, som Buccaneers næsten lukkede i anden halvleg. Til sidst løb Steelers dog tiden af uret ved stillingen 30-27.

Det startede ellers godt for Buccaneers, men et hurtigt Bucs-touchdown til tight end Cameron Brate blev dog afløst af en forsvinden af Fitzpatricks magi. I stedet tog Steelers teten i første halvleg.

Vance McDonald startede Steelers’ offensive festfyrværkeri med en fantastisk stiff arm og et 75 yards touchdown, inden Antonio Brown gav Steelers føringen med et 27 yards touchdown. I mellemtiden udviklede Bucs’ quarterback sig midlertidigt fra Ryan FitzMagic til Ryan FitzTragic, da han kastede tre interceptions i første halvleg. Den ene af disse blev returneret til touchdown, og så gik Steelers til pausen med en 30-10 føring.

Anden halvleg ændrede dog karakter og mens Steelers’ angreb gik i stå, åd Buccaneers sig langsomt ind på Steelers-mandskabet. Med fem minutter igen reducerede de hullet til kun tre point efter touchdowns af Chris Godwin og Mike Evans. Florida-holdet fik også chancen for at tage føringen med tre minutter igen, men Fitzpatrick kastede tre upræcise kast, og efter et punt løb Steelers tiden ud.

På trods af en 30-10 føring sluttede kampen 30-27, men Pittsburgh-holdet fik sæsonens første sejr, mens Buccaneers taber deres første kamp i år.