Seahawks og Lions har haft tur i den den seneste måned. Begge hold har vundet tre af de sidste fire kampe, og det var derfor et vigtigt opgør i Detroit om muligheden for at nå slutspillet i NFC.

Det blev til en skuffende dag i Detroit, hvor hjemmeholdet fra Lions ikke kunne følge op på flere gode præstationer den seneste tid. Seahawks tog nemlig en sikker 28-14 sejr med tilbage til vestkysten.

Lions bragte sig eller foran efter et fremragende kast fra Matthew Stafford, men herefter stod der Seattle Seahawks og Russell Wilson på resten af første halvleg. Seahawks-quarterbacken leverede sukkerbold efter sukkerbold og kastede tre touchdowns inden de to hold gik til pause. Hjemmeholdet fra Detroit har ellers været blandt de bedste hold i ligaen, når det kom til at stoppe kastet. Wilson endte dagen med at ramme på 14 af 17 kast for 248 yards og tre touchdowns.

Lions har været blandt de absolut dårligste til at stoppe løbespillet, derfor tradede de sig til Damon “Snacks” Harrison tidligere på ugen. Harrison hjalp dog ikke meget i dag, hvor Chris Carson havde fjerde gode kamp i træk. Runningbacken løb for mere end 100 yards og scorede et touchdown. Seahawks har fundet en identitet i løbespillet, og Carson er nøglefigur i dette.

Seahawks fortsatte dominansen i anden halvleg, og Lions var aldrig rigtigt tæt på at gøre kampen spændende trods flere Seahawks-fejl. Positivt for Detroit var dog, at deres rookie-runningback Kerryon Johnson endnu engang viste gode takter. Selvom han blev lukket ned i løbespillet, greb rookien bolde for 69 yards. Også receiver Marvin Jones var i spillehumør. Jones greb bolde for mere end 100 yards og scorede to touchdowns i hjemmebanenederlaget.

Seahawks har nu vundet fire kampe og tabt tre, efter en forfærdelig sæsonstart ligner de nu et mandskab, der kan kæmpe med om slutspilspladser. Lions er derimod et hold, som er svære at blive kloge på. Med fire nederlag og tre sejre har de dog stadig chancen, hvis forsvaret og angrebet kan blive mere stabile.