Dallas Cowboys spillede sig natten til søndag dansk tid videre i NFL-slutspillet med en 24-22-sejr over Seattle Seahawks.

Seahawks er færdige i dette års playoff efter et 24-22-nederlag til Dallas Cowboys i Wild Card-runden natten til søndag.

Begge hold havde svært ved at få gang i spillet, og især Seahawks kunne ikke få gang i deres forudsigelige løbeangreb. Til gengæld havde Cowboys lidt mere held med at flytte bolden, og de fik også scoret kampens første touchdown med 24 sekunder tilbage af første halvleg, da Dak Prescott fandt Michael Gallup i end zone. Den scoring sikrede Cowboys en 10-6-føring ved pausen.

Efter pausen var der flere scoringer. Først bragte Russell Wilson Seahawks foran, da han løb for et touchdown i slutningen af tredje quarter, men den føring holdt dog kun i et par minutter, da Ezekiel Elliott kort efter også løb for et touchdown.

På deres næste angrebsserie kom Dallas endnu engang i red zone og havde chancen for at udbygge føringen, men det kunne de ikke denne gang. I stedet kastede Dak Prescott en interception til KJ Wright. Heldigvis for Prescott og kompagni kunne Seahawks ikke udnytte turnoveren, og de formåede ikke at få en første down på den efterfølgende angrebsserie.

Dallas fik dermed bolden igen, og efterfølgende spillede de sig endnu tættere på sejren med et touchdownløb af Dak Prescott med knap to minutter igen, der gav Cowboys en 24-14-føring. Seahawks skulle derfor bruge et mirakel for at hente sejren.

Det lykkedes for Seahawks at score en enkelt gang, men deres efterfølgende onside kick-forsøg lykkedes ikke, og kampen sluttede 24-22. Dermed er Seahawks færdige for denne sæson, mens Cowboys skal spille i divisionsrunden i næste weekend.

Det vides endnu ikke, hvem Cowboys skal møde i divisionsrunden. Hvis Philadelphia Eagles vinder over Chicago Bears søndag aften, skal Cowboys møde Rams. Omvendt skal de møde New Orleans Saints, hvis Bears vinder over Eagles.

Udvalgte statistikker:

Dallas Cowboys

Dak Prescott, QB: 22/33 for 226 yards, 1 touchdown og 1 interception – 4 løb for 31 yards og 1 touchdown
Ezekiel Elliott, RB: 26 løb for 137 yards og 1 touchdown
Amari Cooper, WR: 7 grebne bolde for 106 yards