Indianapolis Colts trynede Houston Texans på udebane og sejrede 21-7 i Wild Card-runden. Sejren blev grundlagt på en fremragende første halvleg, som Colts vandt 21-0.

Houston Texans og Indianapolis Colts tog lørdag aften hul på 2018-sæsonens slutspil i et opgør, der var spået til at blive ekstremt tæt. Men fra starten af kampen – ja i de første tre quarters – var det bestemt ikke tilfældet.

Gæsterne fra Indianapolis satte sig nemlig tungt på kampen fra starten og dominerede fuldstændig de første 30 minutter, som blev vundet 21-0. Selvom Texans forsøgte sig med et sent comeback, var den store Colts-føring for meget at overkomme for hjemmeholdet, der måtte se sig besejret 7-21.

Den helt store forskel på de to mandskaber var effektiviteten på angrebet. Colts beskyttede quarterback Andrew Luck formidabelt, mens Texans’ offensive linje havde særdeles svært ved at holde Deshaun Watson oprejst. Det afspejlede sig også tydeligt i, at Colts konverterede tredje down på tredje på tredje down før pausen, hvilket resulterede sig i touchdowns på tre af de fire første angrebsserier.

***SE OGSÅ: Video: Inman brænder Texans for TD

Houston-forsvaret fik langt bedre fat i anden halvleg, men da Watson og co. første satte point på tavlen i fjerde quarter og efterfølgende mislykkedes med at bringe Colts’ føring ned på syv point, var chancen for et mindeværdigt comeback glippet.

Runningback Marlon Mack havde en kæmpestor kamp for Indy, da han løb for 148 yards på 24 løb og scorede et touchdown. Også cornerback Pierre Desir imponerede ved at holde stjerne-receiver DeAndre Hopkins fra fadet.

Indianapolis Colts skal nu til Kansas City i Divisional Round, hvor Chiefs venter på lørdag.

Udvalgt statistik

Texans
Deshaun Watson 29/49 for 235 yards, 1 TD, 1 INT, 8 løb for 76 yards
Lamar Miller 5 løb for 18 yards 8 grebne bolde for 63 yards
Keke Coutee 11 grebne bolde for 110 yards, 1 TD
DeAndre Hopkins 5 grebne bolde for 37 yards

Colts
Andrew Luck 19/32 for 222 yards, 2 TD’s, 1 INT
Marlon Mack 24 løb for 148 yards, 1 TD
T.Y. Hilton 5 grebne bolde for 85 yards
Dontrelle Inman 4 grebne bolde for 53 yards, 1 TD
Eric Ebron 3 grebne bolde for 26 yards, 1 TD