Denver Broncos havde ingenting at spille for, mens Kansas City Chiefs stadig nærede håb om første seed i AFC-konferencen, da de to hold tørnede sammen i den første af to kampe lørdag.

Og fra start så det også ud til at blive en kamp, der ville forløbe præcis som forventet. Broncos startede med at gå 3-og-ud, inden Chiefs og Patrick Mahomes brugte mere end 7 minutter på at føre bolden mere end 90 yards ned ad banen til en føring på 7-0.

Broncos ville det dog anderledes, og især en oplagt Drew Lock havde fundet det gode bentøj frem i dagens anledning. Den unge quarterback, der kæmper for sit job i Denver scorede således to gange med fødderne, og Broncos kunne meget overraskende gå til pause med en føring på 14-10.

Anden halvleg startede med endnu et langt touchdown-angreb af Chiefs, men blev fulgt op af en tilsvarende angrebsserie og så stod det 21-20 til hjemmeholdet inden fjerde quarter efter endnu et Chiefs field goal.

Broncos havde en gylden mulighed for at bringe sig afgørende i front ca. midtvejs i kampens sidste periode, men en fumble af runningback Melvin Gordon fra Chiefs’ 9-yard-linje blev afgørende. Nick Bolton samlede bolden op og løb hele vejen til endzone, og så var det pludselig Chiefs, der var foran og stod med sejren i hånden.

Se det vilde spil her:

Broncos fik endnu en mulighed, men på uforklarlig vis valgte Vic Fangio, at sende sin kicker på banen med lidt over fire minutter igen for at gøre det til stillingen 28-24 til Chiefs.

Det blev det sidste, vi så til Broncos’ angreb i kampen, og det var formentlig dråben, der får bægeret til at flyde over og kommer til at koste Vic Fangio jobbet – hvis da ikke bægeret var flydt over for længe siden.

Sejren gør, at Chiefs nu kan sidde klistret til skærmen i morgen aften, hvor de skal håbe på et Titans-nederlag, der vil sende førstepladsen i konferencen til Kansas City.