NFL har haft travlt i weekenden med at finde ud af, hvordan man bedst muligt får flyttet rundt på kampprogrammet.

Et stort Corona-udbrud hos Tennessee Titans, et knapt så stort hos New England Patriots, og en masse enkeltstående tilfælde har tvunget NFL til at lave flere ændringer i kampprogrammet.

Først blev kampen mellem Tennessee Titans og Buffalo Bills flyttet til tirsdag, og kampen mellem New England Patriots og Denver Broncos flyttet til mandag, men nu er sidstnævnte skubbet til næste weekend.

For at få det hele til at gå op, uden at måtte aflyse kampe, betyder det en større rokade. Ændringerne får til at starte med indflydelse på ni hold, men flere kan risikere at blive ramt, hvis der opstår yderligere udbrud og flere kampe må flyttes.

Torsdag skulle Kansas City Chiefs og Buffalo Bills have åbnet sjette spillerunde, men den kamp er nu skubbet til mandag, og der spilles ingen kamp torsdag.

Her er de foreløbige ændringer i kampprogrammet, og det er paradoksalt nok Chargers, der ikke har haft et eneste udbrud af Corona, der rykkes mest rundt på:

  • Chargers – Jets flyttes fra spilleuge 6 til spilleuge 11.
  • Broncos – Dolphins flyttes fra spilleuge 6 til spilleuge 11.
  • Dolphins – Chargers flyttes fra spilleuge 7 til spilleuge 10.
  • Chargers – Jaguars flyttes fra spilleuge 8 til spilleuge 7.
  • Broncos – Chargers flyttes fra spilleuge 11 til spilleuge 8.

Indtil videre er ingen kampe blevet aflyst, men det kan meget vel snart blive den sidste udvej. En flytning af Super Bowl til sidste weekend i februar, og dermed mulighed for at tilføje en eller flere ekstra spilleuger i grundspillet har også været på tale.