Jacksonville Jaguars har en af ligaens mest talentfulde cornerbacks. Men Jalen Ramsey mener ikke, at hans talenter er begrænset til at spille på forsvaret. Han vil også prøve at være på angrebssiden.

“With the 6th pick in the 2016 NFL draft, The Jacksonville Jaguars select… Jalen Ramsey.. Defensive back, Florida State.”

Ramsey kom ind i ligaen som en af de mest roste forsvarsspillere i 00erne, og alle var klar over, at han besad et ekstraordinært talent som opdækningsspiller. Der var tvivl om, hvor man kunne udnyttes hans talent bedst muligt. var det på cornerback eller på safety.

Nu mener Ramsey selv, at man skal udvide hans repetoire og afprøve ham på wide receiver positionen – i hvert fald bare lige give ham chancen.
Han gav en lille smagsprøve på sine evner til at løbe ruter i Pro Bowlen, der blev spillet i søndags. Her blev der, traditionen tro, ikke gået til den hverken på angrebet eller forsvaret, så det er svært at sammenligne spil i Pro bowl og grundspillet, men ikke desto mindre greb Ramsey et touchdown.

“Jeg har sagt det i årevis” sagde Ramsey efter af have grebet og scoret. “Siden jeg kom til Jacksonville, har jeg sagt det. Jeg har bedt om det. Jeg ved, at hvis jeg kommer i nærheden af red zone, så kan jeg lave et spil. Man er vel en playmaker.”

Jaguars har i år skiftet ud på trænerbænken, hvor den tidligere Vikings koordinator John DeFilippo er kommet til. Kun Dede Westbrook og Donte Moncrief greb for mere end 500 yards og kun Westbrook greb mere end 50 bolde. Det skyldes nok mest af alt holdets quarterback – Måske Ramsey skulle forsøge sig med at kaste bolden frem for at gribe den?