I går sendte Jacksonville Jaguars Yannick Ngakoue til Minnesota Vikings, og i dag siger de farvel til deres tidligere førsterundevalg runningback Leonard Fournette.

Endnu et førsterundevalg er færdig i Jacksonville Jaguars. Klubben har nemlig sendt deres runningback Leonard Fournette på porten, det bekræfter Adam Schefter.

Jaguars tog ham med deres fjerede valg i draften 2017, og han er en del af en sørgelig statistik for Jaguars. I æraen 2012-2017 valgte holdet seks gange i træk i top fem i draften. Ingen af de valgte spillere er nu længere i klubben.

Ifølge NFLs Ian Rapoport havde Jagaurs længe forsøgt at handle Fournette væk, men den plan må altså ses som fejlslået. Fournette blev valgt fire valg før Christian McCaffrey, der tidligere på året modtog en stor kontraktforlængelse. Noget tyder på at Jaguars gerne ville undgå at dette, og hellere spare deres penge.

Fournette løb sidste år for 1152 yards og tre touchdowns. Han er nu ledig på markedet, og mon ikke at der nok skal være flere klubber der interesserede alligevel.

1 KOMMENTAR

Comments are closed.