De europæiske fans valfarter til Wembley Stadium i dag for at opleve AFC-South-opgøret mellem Jacksonville Jaguars og Houston Texans.

Men det er ikke kun europæere, som har fundet vej til London. I undergrunden via Jubilee-linjen støder jeg på seks Jaguars-fans, der har taget rejsen fra Jacksonville, Florida, for at opleve dagens divisionsopgør. De er tydeligt inkarnerede om deres hold.

Tre af mændene er klædt ud som Gardner Minshew med pandebånd og falsk mustasch, mens to af kvinderne er iklædt leopard-pelse for at symbolisere holdlogoets farver.

De er alle begejstrede for Gardner Minsehw, men forventer alligevel, at Nick Foles overtager tjansen som startende quarterback, når han vender tilbage fra sin kravebensskade. Begrundelsen er simpel: Jaguars er nødt til at se, hvad de har i den nyligt velbetalte quarterback, før de forpligter sig helt til Gardner Minshew.

Fænomenet “Minshew Mania” er da også ekstremt tilstedeværende – om så det er uden for Wembley Stadium eller på BBC One.

Tilbage til de gæve fans fra Jacksonville. Jeg spørger dem om deres holdning til Jalen Ramsey, der som bekendt tvang sig til et skifte til Los Angeles Rams fra Jacksonville Jaguars. En af kvinderne udbryder straks: “He’s a punk… A horrible person”, mens en anden slår fast, at det var godt, de slap af med ham…

De er straks vildere med at prale over, at de selv skal besøge og bade i den berygtede pool på Jaguars’ stadion, når Los Angeles Chargers gæster Jacksonville d. 8. december. Decembervejret i Florida, huh?

Op ad den ikoniske Olympic Road, der leder op til Wembley Stadium fra togstationen, mødes man er det velkendte “color rush”. De europæiske fans tropper op i deres uniformer – uanset, hvem der spiller. Olympic Road er derfor klædt i alt fra Minnesota Vikings’ lilla farve til New England Patriots’ mørkeblå ditto.

Derfor må jeg også blinke to gange, da jeg ser en fyr iklædt en Houston Texans-kamptrøje med Brock Osweilers navn bag på… Osweiler skrev i sin tid under på en fireårig aftale til værdi af svimlende 481 millioner danske kroner med Texans.

Han nåede kun at spille en enkelt sæson i Houston, inden han blev skippet videre til Cleveland Browns (sammen med to sene draft-picks) som følge af elendigt spil. Texans var simpelthen villige til at give Browns deres dyre quarterback og draftkapital for at slippe af med den dyre kontrakt.

Uden for stadion forsøger europæerne efter bedste evne at efterligne amerikanernes “tailgating”-koncept – der er både madboder, konkurrencer og så giver Jacksonville Jaguars’ band “D-Line” et nummer.

Vanen tro er Jacksonville Jaguars det formelle hjemmebanehold på Wembley Stadium. Der har i de senere år været spekuleret kraftigt i, om Jaguars’ ejer Shad Khan (der også ejer Fulham FC, red.) kunne finde på at rykke sit hold til London på permanent basis.

Rygterne florerer stadigvæk, men i første omgang lader vi Raiders flytte til Las Vegas, og glæder os blot over, at NFL stadigvæk er leveringsdygtige af kampe til Europa. I skrivende stund er NFL igang med at undersøge mulighederne for at udvide de europæiske kampe med et opgør i Berlin.

Årets sidste opgør i London spilles klokken 15.30 dansk tid.