NFL har offentliggjort sin fjerde internationale kamp for 2018, og det er et spændende opgør.

Fra NFL Media

Efter den enorme succes i 2016 og 2017 med kampe i Mexico, vender NFL tilbage til Mexico City i 2018, når Los Angeles Rams er vært for Kansas City Chiefs på Estadio Azteca. Det fortalte NFL-boss Roger Goodell på onsdagens pressekonference i Minneapolis.

Dato og klokkeslæt for kampen kommer først i forbindelse med udgivelsen af ​​NFLs kampprogram i midt april. Kampen i Mexico er den fjerde internationale kamp, der er bekræftet for 2018, efter at NFL tidligere annoncerede tre kampe i London.

I november offentliggjorde NFL og Mexicos turistministerium en aftale om at spille tre grundspilskampe fra 2019 til 2021. Den tidligere aftale omfattede kampe fra 2016 til 2018.

“I løbet af de sidste to sæsoner har vi set den enorme passion, der eksisterer for NFL i Mexico,” sagde Goodell. “Vi glæder os til endnu en mindeværdig begivenhed på Estadio Azteca, når Los Angeles Rams og Kansas City Chiefs mødes i Mexico City i 2018.”

Det er første gang for både Rams og Chiefs, at de skal spille en grundspilskamp i Mexico. Chiefs har dog været i Mexico før, de de spillede en preseason-kamp i Monterrey i 1996, og slog Dallas Cowboys med 32-6.