NFL runder sin kampagne i London af med en gentagelse af AFC-finalen fra 2018, når Jacksonville Jaguars byder New England Patriots op til dans.

Det er to af de mest populære hold i England, som mødes i den tredje og sidste kamp i London i 2024-sæsonen, når Jacksonville Jaguars møder New England Patriots søndag d. 20. oktober på nationalarenaen Wembley Stadium.

Jacksonville Jaguars har etableret sig som de engelske kæledækker med 11 kampe under bæltet i London. New England Patriots har længe været berygtet som ét af de mest imponerende dynastier i ligaens glorværdige historie, og har oparbejdet en af de største internationale fanbaser.

Velkommen til “De nye Patriots”!

New England Patriots har indledt en ny æra, og mastodonterne har både skiftet ud på cheftræner- og quarterbackpositionen frem til 2024-sæsonen. Efter 24 sæsoner og seks Super Bowl-titler er Bill Belichick fortid i New England, og i stedet skal Jerod Mayo forsøge at løfte den nærmest uoverskuelige arv. Patriots vandt bare fire kampe i fjor, og tabte bl.a. i Frankfurt til ærkerivalerne fra Indianapolis Colts, så Mayo får sit at se til.

I den kommende sæson bliver Jerod Mayo suppleret af Patriots’ nye bannerfører Drake Maye, som de valgte med det tredje valg i 2024-draften. Det er ikke utænkeligt, at Maye kommer i spil, når Patriots gæster London i syvende spillerunde, efter at han imponerede stort i college-rækkerne med 7.929 kastede yards, 1.147 løbede yards og hele 78 touchdowns i sine to sæsoner som starter for North Carolina.

Kan de nye profiler hjælpe Jaguars tilbage på sporet?

Det er anden sæson i træk, at Jacksonville Jaguars bruger to uger på stribe i den engelske hovedstad. Jaguars møder Chicago Bears i den sjette spillerunde på Tottenham Hotspur Stadium, før de rykker videre til Wembley Stadium for at møde New England Patriots i den syvende spillerunde.

Jacksonville Jaguars skal bruge London-kampene på at rejse sig efter skuffelsen i 2023-sæsonen, hvor de smed AFC South-titlen på gulvet til allersidst. De tabte fem af de sidste seks kampe, og blev dermed overhalet af fremadstormende Houston Texans. Derfor har Jaguars også hentet flere profilerede spillere til i løbet af foråret – heriblandt Arik Armstead fra San Francisco 49ers, Gabe Davis fra Buffalo Bills og senest rookie-receiver Brian Thomas Jr., som de valgte i første runde af 2024-draften.

Jesper Elming laver oplæg

Helt eksklusivt får du en unik ekstra oplevelse, når du rejser til NFL med Gul Klud og Football Travel.

Vi har siden 2014 haft en af Danmarks bedste NFL-eksperter med på vores ture til London, og han er naturligvis topklar igen i år.

Du får – naturligvis med i prisen – et oplæg forud for kampen af Jesper Elming.

Jesper Elming har fulgt og dækket NFL i mange år, og han er en fantastisk fortæller med en enorm viden om amerikansk fodbold. 

Jesper vil inden NFL-kampene i London fortælle om nogle af de oplevelser, som NFL har givet ham. Han vil ligeledes komme ind på NFLs historie i London og naturligvis give sit bud på vinderen.

NFL i London pris indeholder:

2 overnatninger på hotel (kan opgraderes)
Morgenmad på hotellet
Billet til kampen (kan opgraderes)
Oplæg af Jesper Elming før kampen
Dansk rejseleder

Størst erfaring med NFL i London

Igennem årene har Gul Klud sendt flere tusinder NFL-fans til football i London, og med vores store erfaring og fokus på fede oplevelse, giver vi dig den bedste NFL-rejse til London. Vi har fået ny rejsepartner i Football Travel, og glæder os meget til det samarbejde. Læs Trustpilot anmeldelser af Football Travel.

I 2023 havde vi næsten 1000 danskere med på NFL-rejser. Skal du med i 2024, så er det nu, du skal købe gaven til dig selv, din yndlings-rejsepartner eller største NFL-ven.

Køb dne billetter nu

NFL i London 2024

Minnesota Vikings – New York Jets
Tottenham Hotspur Stadium, 6. oktober 2024
Køb rejse nu

Chicago Bears – Jacksonville Jaguars
Tottenham Hotspur Stadium, 13. oktober 2023
Køb rejse nu

Jacksonville Jaguars – New England Patriots
Wembley, 20. oktober 2023
Køb rejse nu

Bestil nu og vær sikker på at du får DIN tur til NFL