NFL bekræftede i januar, at der kommer tre kampe til London og to kampe til Tyskland 2023. Men de har kun sat navn på de fem hjemmehold.

Så hvem skal de fem hold møde?

Ja, vi kender allerede alle 32 holds modstandere i den kommende sæson, og dermed også de fem internationale hjemmeholds mulige modstandere.

NFL har meldt ud, at Kansas City Chiefs og New England Patriots skal spille i Tyskland, mens Buffalo Bills, Tennessee Titans og Jacksonville Jaguars alle skal spille i London.

Her er vores bud på mulige modstandere for de fem AFC-hold:

Læs også: International Series. Alle kampe, resultater og stadioner

Jacksonville Jaguars
Stadion: Wembley, London
Vi ved, at deres ni modstandere på hjemmebane er:
Houston Texans, Indianapolis Colts, Tennessee Titans, Atlanta Falcons, Baltimore Ravens, Carolina Panthers, Cincinnati Bengals, Kansas City Chiefs, San Francisco 49ers

Vi kan med det samme udelukke Titans, der selv skal spille i London, og Chiefs, der skal spille i Tyskland. Det bliver næppe heller Texans eller Ravens, som Jaguars allerede har mødt på Wembley én gang. Falcons spillede så sent som i 2021 i London, så dem bliver det heller ikke. Og det samme med 49ers, der spillede i Mexico i den forgangne sæson. Panthers og Bengals spillede begge i London i 2019, så de er også tvivlsomme.

Det efterlader faktisk kun Indianapolis Colts, så det er vores bedste bud. Skriv dig op til billetter nu

Buffalo Bills
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London
Deres ni modstandere på hjemmebane er:
Miami Dolphins, New England Patriots, New York Jets, Dallas Cowboys, Denver Broncos, Jacksonville Jaguars, Las Vegas Raiders, New York Giants, Tampa Bay Buccaneers.

Vi kan igen med det samme udelukke flere klubber. Jaguars spiller i London og Patriots spiller i Tyskland i 2023, mens Giants, Broncos og Buccaneers alle spillede i Europa sidste år. Jets og Dolphins spillede i London i 2021, så de er næppe heller aktuelle.

Det efterlader Cowboys og Raiders, og selvom det er længe siden, at førstnævnte har været i Europa, så er vores bedste bud, at Bills skal møde Raiders. Skriv dig op til billetter nu

Tennessee Titans
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London
Deres ni modstandere på hjemmebane er:
Houston Texans, Indianapolis Colts, Jacksonville Jaguars, Atlanta Falcons, Baltimore Ravens, Carolina Panthers, Cincinnati Bengals, Los Angeles Chargers, Seattle Seahawks.

Jaguars spiller selv i London, så de er udelukket. Det samme gælder Seahawks, der spillede i München i 2022. Falcons spillede i 2021, og Chargers og Titans har allerede mødtes en gang i London, så dem bliver det heller ikke. Vi har lige sat Colts til at møde Jaguars, så dem udelukker vi også.

Det efterlader Texans, Ravens, Panthers og Bengals. Vi har én gang udelukket de to sidstnævnte, så det gør vi igen, og da Texans spillede på Wembley i 2019, har vi kun Baltimore Ravens tilbage. Skriv dig op til billetter nu

Kansas City Chiefs
Stadion: Tyskland, by og stadion ikke navngivet endnu

AFC-mestrene møder i 2023 følgende hold på hjemmebane:
Denver Broncos, Las Vegas Raiders, Los Angeles Chargers, Buffalo Bills, Chicago Bears, Cincinnati Bengals, Detroit Lions, Miami Dolphins, Philadelphia Eagles

Bills spiller selv i London i 2023, Broncos gjorde det sidste år og Dolphins forrige år, så dem bliver det ikke. Bengals og Chiefs har udkæmpet drabelige dyster de sidste to år, inkl. årets vilde AFC-finale i søndags i Kansas City, så den kamp skal spilles i USA. Det samme skal en re-match af årets Super Bowl, så Eagles bliver det heller ikke, og divisionsbraget mod Chargers tror vi også bliver beholdt i KC.

Så det efterlader Raiders, Bears og Lions. Vi har givet Raiders til Titans tidligere i artiklen, så vores bedste bud er… kast mønt i luften, plat eller krone… Chicago Bears. Skriv dig op til billetter nu

New England Patriots
Stadion: Formodentlig Waldstadion i Frankfurt
Et af de mest trofaste hold, når det kommer til at spille i Europa er tilbage. Her er Patriots mulige modstandere:
Buffalo Bills, Miami Dolphins, New York Jets, Indianapolis Colts, Kansas City Chiefs, Los Angeles Chargers, New Orleans Saints, Philadelphia Eagles, Washington Commanders

Her kan det faktisk godt blive lidt svært at forudse en modstander. Bills spiller i London, og Chiefs spiller i Tyskland, så de er udelukket. Saints spillede i London sidste år, Jets i 2021 og Dolphins så sent som i 2019, så de tre tror vi heller ikke på. Colts har vi givet til Jaguars, så de er også væk.

Det efterlader os med Chargers, Eagles og Commanders, og her sorterer vi den lange rejse for Chargers fra, og antager at kampen mod NFC-mestrene Eagles holdes på amerikansk jord, så det giver Patriots en kamp mod Washington Commanders. Skriv dig op til billetter nu

Der bliver rift om NFL-kampene i Europa i 2023

Vi kommer naturligvis til at lave NFL-rejser til alle fem kampe i London og Tyskland sammen med vores faste rejsepartner LA Travel.

Med den store interesse der var over hele Europa sidste år for billetter til kampene, anbefaler vi, at du skriver dig op så som muligt, da vi ikke kan være sikre på at have mere end 100-200 pladser til hver kamp.

London-billetter
Skriv dig op til billetter nu
Tyskland-billetter
Skriv dig op til billetter nu