Los Angeles Rams og Kansas City Chiefs skal mødes i Mexico 19. november.

Torsdag nat kommer NFLs kampprogram, men allerede onsdag meldte de årets første kamp ud.

Eller, ja vi ved jo godt at der kommer tre kampe til London, men hverken dage eller tidspunkter er bekræftet endnu. Og ja, så ved vi også at mestrene Philadelphia Eagles åbner hele NFL-sæsonen med en torsdagskamp mod Minnesota Vikings.

Men udover det, så meldte NFL ud, at det bliver en ganske interessant kamp, som de Mexicanske NFL-fans kan glæde sig til i efteråret. Og som endda som en Monday Night kamp.

Kampen bliver mellem Los Angeles Rams og Kansas City Chiefs i Mexico City mandag d. 19. november med kickoff 02:15 natten til tirsdag dansk tid. Det er anden gang, at NFL lægger en Monday Night kamp i Mexico efter Oakland Raiders og Houston Texans mødtes for to år siden.

Rams har officielt hjemmebane, mens Chiefs vil være udehold på Estadio Azteca.

Det er anden gang, at Chiefs skal spille i Mexico. I 1996 – inden NFL begyndte med sin international series af grundspilskampe – mødtes Chiefs og Cowboys i Monterrey i en træningskamp.

Hele kampprogrammet kommer ud natten til fredag dansk tid, og så vil vi umiddelbart efter også have årets NFL-ture klar både til London og USA.

Kampen bliver også en glædeligt gensyn for især to spillere. Receiver Sammy Watkins spiller nu for Chiefs, og skal møde sine tidligere holdkammerater, og det samme gælder for cornerback Marcus Peters, der er skiftet den anden vej, og nu spiller for Rams.

Vamos á Mexico!